come closer
  • Wij zijn slaapaap: Kevin Geers (BE), Silje Rikoll Dehli (NO), Maarten Mulder (NL) en Sara Andersson (SV). We studeerden allemaal industrieel ontwerpen aan de Technische Universiteit Delft, en werken nu als ontwerpers, consultants en designonderwijzers in Nederland en Denemarken. Met slaapaap willen we mensen dichterbij elkaar brengen. Slaapaap heeft ons zeker geholpen om dichtbij elkaar te blijven, ondanks het feit dat we wonen en werken in verschillende steden en landen. Maar we hopen dat slaapaap ook mensen een beetje dichter bij elkaar brengt in hun alledaagse leven. Onbegrenst knuffelen en lepeltje-lepeltje liggen maken de wereld beter, toch?
over slaapaap
  • Met ons tweepersoonskussen willen we dat mensen zich goed gaan voelen - maar wij willen ons er ook zo goed mogelijk over voelen. Daarom zijn we op moment hard bezig met de biologische productie van onze tweepersoonskussens en -slopen. De eerste slopen van biologisch katoen en bedrukt met biologische inkt zijn nu uit, de andere slopen en de kussentijk volgen snel!
  • Slaapaap gaat over mooie producten maar ook over samenwerken - niet alleen binnen het slaapaap collectief. Om de continue groeiende collectie van dromerige gezeefdrukte tweepersoonskussenslopen te creĆ«ren, werken we samen met verschillende getalenteerde grafisch ontwerpers en illustrators. Neem gerust contact met ons op als je wil samenwerken of als je ons beter wil leren kennen. Om over ons te schrijven, of omdat je een winkel hebt waar onze tweepersoonskussens perfect zouden passen!